neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Aluminium jaloezie

  • Verschillende lamelbreedtes
  • Meer dan 200 kleuren
  • Handbediend of elektrisch
  • Kindveilig product

Houdt u van strak, elegant of industrieel? Dan zal een aluminium jaloezie zeker in de smaak vallen. Aluminium jaloezieën zijn erg functioneel. Wanneer u de jaloezieën sluit, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten, zodat het binnen lekker koel en donker is. Er is keuze uit vijf verschillende lamelbreedtes en meer dan 200 frisse en eigentijdse kleuren.

Aluminium jaloezieën kunnen op verschillende manieren bediend worden: handmatig of elektrisch. Dit product voldoet aan de aangescherpte veiligheidsvoorschriften voor kindveilige binnenzonwering. Voor meer informatie over kindveilige binnenzonwering kunt u contact met ons opnemen.  

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Een praktische oplossing


Jaloezieën, in de volksmond 'Luxaflex' genoemd, zijn populair. Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing: jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. De collectie van Verano® bestaat uit maatwerk jaloezieën in hout, aluminium en stof. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Landelijk, modern of industrieel

Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Landelijk, modern of industrieel, er is altijd een jaloezie passend bij uw persoonlijke woonstijl. De variatie in materialen maakt het mogelijk om uw jaloezieën perfect aan te laten sluiten bij uw interieur en de uitstraling van uw woning.

Persoonlijk maatwerk

Zoekt u een jaloezie voor een speciale situatie? Jaloezieën van Verano® worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u uw raamdecoratie naar persoonlijke wens samenstellen en weet u zeker dat uw product voldoet aan alle eisen. Laat uw jaloezieën vakkundig monteren, wij informeren u graag over de mogelijkheden, en geniet jarenlang van uw raamdecoratie!

Elegante eenvoud

De elegante eenvoud siert de aluminium jaloezie. Aluminium jaloezieën zijn zeer functioneel en daarom extra populair. Het aluminium zorgt voor een optimale weerkaatsing van zonlicht, zodat u aangename temperaturen in uw woning kunt creëren.

Breed of smal

Aluminium jaloezieën van Verano, ofwel blinds, zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Een brede lamel geeft een stoere en robuuste uitstraling, een smalle lamel is subtiel en elegant. Door de verschillende lamelbreedtes is een aluminium jaloezie geschikt voor iedere situatie.

Persoonlijke raamdecoratie

De collectie dessins en kleuren voor aluminium jaloezieën voldoet helemaal aan de trends van nu! Geef uw raamdecoratie een persoonlijke uitstraling met een sprekende kleur of een stoere ladderband.

Veilig genieten

Aluminium jaloezieën hebben een verduisterende werking, maar laten ook de juiste hoeveelheid licht toe. En deze bijzondere lichtinval geeft een natuurlijk warme sfeer. Aluminium jaloezieën zijn afgestemd op de voorschriften voor kindveiligheid, daarom kunt u in alle rust genieten van de hand- of elektrische bediening voor uw jaloezieën.

Raamdecoratie of binnenzonwering is sfeervol maar ook praktisch. U regelt de lichtinval in uw huis en geeft uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Genzo zonwering en Verano® hebben alle soorten en maten in huis. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van traditioneel tot modern. Ook aan comfort is gedacht wat naast handbediend zijn er ook meerdere mogelijkheden voor elektrische bediening. Mocht de gevraagde oplossing er niet tussen staan neem dan contact met ons op zodat wij toch een passende oplossing kunnen bieden.