neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® zonnescherm Ipanema

  • Verano® cassettescherm
  • Elektrische bediening
  • Slijtvast en solide
  • TÜV-certificaat!

Zonnescherm Ipanema van Verano® dankt haar populariteit aan de elegante en rustige uitstraling. De Ipanema is een cassettescherm, het zonwerende doek wordt optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De V280-Ipanema is voorzien van TÜV-certificering en voldoet aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen. Maak een keuze uit de ruim 100 doekkleuren en geef uw Ipanema zonnescherm een unieke uitstraling!

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Zonnescherm V280 – Ipanema


Het Verano® zonnescherm Ipanema is een cassettescherm van topkwaliteit! De Ipanema is vernoemd naar één van de bekendste wijken van de Braziliaanse stad Rio de Janeiro en wereldberoemd om haar stranden. Haar stranden zijn zo bekend geworden door het lied The Girl from Ipanema wat door veel bekende artiesten is gezongen. De benaming Ipanema komt van de indianen die daar vroeger woonden, ipanema betekent vuil water en dat had betrekking op het geval dat de golven aan het strand pas laat breken wat de visvangst moeilijk maakte. Vuil water en weersinvloeden hebben op het doek van de zonneluifel Ipanema geen vat, door dat het doek geheel verborgen in de cassette zit en daardoor onzichtbaar is.

Knikarmscherm Ipanema kan aan de muur maar ook aan het plafond gemonteerd worden. Bij plafondmontage kunt u de hellingshoek instellen van 17 tot 70 graden, bij montage aan de muur is dit 5 tot 70 graden. Het grote instellingsbereik maakt van de Ipanema een buitenzonwering welke zeer onderscheidend en functioneel is, het is namelijk precies aan te passen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Het Verano® zonnescherm Ipanema is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 3 meter.

De geraffineerde uitstraling van het Verano® V280 – Ipanema knikarmscherm zorgt voor haar populariteit. De sublieme afwerking met zachte vormen is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat de zonneluifel Ipanema zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide is.

De Verano® Ipanema is standaard voorzien van elektrische bediening, met slecht één druk op de knop kunt u uw cassettescherm bedienen. Voorzie de Ipanema zonneluifel van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort, dan hoeft u niet eens meer op de knop te drukken. Ultieme luxe creëert u met de geïntegreerde verlichting onder de cassete of in de armen. Zo geniet u extra van lange zomeravonden!

Bent u overtuigd dat de Ipanema de zonneluifel is die het beste bij u wensen past dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.