neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Zonnescherm aantrekkelijk geprijsd

Verano® zonnescherm Salou

€ 1.001,16

  • Verano® cassettescherm
  • Stevig en slijtvast
  • Absoluut maatwerk
  • Handmatig en elektrisch

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern zonnescherm? De Salou biedt het allemaal! Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, het zonwerende doek is hierdoor volledig beschermd. De Salou is zeer effectief en krachtig in het uitvoeren van zijn taak: het creëren van een schaduwrijke en gezellige plek in uw tuin. De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium, waardoor het onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast is. Met een doek uit de speciaal ontworpen collectie zonwerende doeken van Verano® maakt u uw Salou zonnescherm helemaal af.


* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Een moment geduld aub...

U heeft dit samengesteld

* Verplichte velden

Zonnescherm V255 – Salou


Het Verano® zonnescherm Salou is een cassettescherm van topkwaliteit. De cassette beschermt het zonwerende doek volledig tegen vuil en weersinvloeden. Zonneluifel Salou heeft een strakke uitstraling en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De Salou is vernoemd naar de toeristische hoofdstad van de Spaanse Costa Dorado en ook bekend om haar lange reeks stranden, onderbroken door rotsachtige inhammen en haar aangelegde boulevard.

De cassette van het Verano® knikarmscherm Salou is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast aluminium. Het aluminium geeft de Salou als buitenzonwering een krachtig en moderne uitstraling mee en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw zonwering.

De V255 – Salou is traploos in schuinte te verstellen van 5 tot 25 graden zodat u zelf de hellingshoek kunt bepalen. Hierdoor bepaalt en creëert u zelf een aangename sfeer op uw terras. Net als meerdere zonneschermen uit de Verano® V200-serie is ook de Salou verkrijgbaar tot een maximale breedte van 6 meter, de maximale uitval van 3 meter geeft u ook voldoende mogelijkheden. Zonneluifel Salou is zowel handmatig als elektrisch bediend te verkrijgen. Laat u verrassen door de opties van dit veelzijdige scherm.

Bent u overtuigd dat de Salou de zonneluifel is die het beste bij u wensen past dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.