neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Houten jaloezie

  • Verschillende lamelbreedtes
  • FSC-gecertificeerd hout 
  • Handbediend of elektrisch 
  • Kindveilig product

Hout straalt warmte, karakter en duurzaamheid uit. Met houten jaloezieën creëert u direct een warme sfeer in huis. De collectie houten jaloezieën bevat 44 kleuren, onder andere mahoniehout, fris wit, blank eikenhout of stijlvol zwart.

Houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen en dus een ecologisch verantwoorde keuze. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden: handmatig of elektrisch. Dit product voldoet aan de aangescherpte veiligheidsvoorschriften voor kindveilige binnenzonwering. Voor meer informatie over kindveilige binnenzonwering kunt u contact met ons opnemen. 

 

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Een praktische oplossing

Jaloezieën, in de volksmond 'Luxaflex' genoemd, zijn populair. Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing: jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. De collectie van Verano® bestaat uit maatwerk jaloezieën in hout, aluminium en stof. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Landelijk, modern of industrieel

Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Landelijk, modern of industrieel, er is altijd een jaloezie passend bij uw persoonlijke woonstijl. De variatie in materialen maakt het mogelijk om uw jaloezieën perfect aan te laten sluiten bij uw interieur en de uitstraling van uw woning.

Persoonlijk maatwerk

Zoekt u een jaloezie voor een speciale situatie? Jaloezieën van Verano® worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u uw raamdecoratie naar persoonlijke wens samenstellen en weet u zeker dat uw product voldoet aan alle eisen. Laat uw jaloezieën vakkundig monteren, wij informeren u graag over de mogelijkheden, en geniet jarenlang van uw raamdecoratie!

Natuurlijk warm

Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling. De houten jaloezieën van Verano® zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen, een verantwoorde keuze dus!

Eindeloos variëren

Het is eindeloos variëren met de 44 prachtige lamelkleuren voor houten jaloezieën. Warm mahonie, fris wit, blank eikenhout of een stijlvolle zwarte lamel. De 59 kleuren voor de ladderband maken het mogelijk om uw raamdecoratie een persoonlijke tint te geven.

Verantwoorde keuze

De natuur is belangrijk, ook voor Verano®. De houten jaloezieën zijn daarom gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo draagt u een steentje bij aan een duurzame wereld!

Kindveiligheid

Raamdecoratie producten van Verano® zijn elektrisch of handmatig te bedienen en voldoen aan de Europese normen voor kindveiligheid. De handmatige bediening werkt met een trekkoord en tuimelaar, met elektrische bediening regelt u alles met één druk op de knop.

Raamdecoratie of binnenzonwering is sfeervol maar ook praktisch. U regelt de lichtinval in uw huis en geeft uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Genzo zonwering en Verano® hebben alle soorten en maten in huis. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van traditioneel tot modern. Ook aan comfort is gedacht wat naast handbediend zijn er ook meerdere mogelijkheden voor elektrische bediening. Mocht de gevraagde oplossing er niet tussen staan neem dan contact met ons op zodat wij toch een passende oplossing kunnen bieden.