neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Over Genzo

Zonwering | Rolluiken | Raamdecoratie | Buitenleven

Genzo zonwering, al jarenlang specialist op het gebied van hooggekwalificeerde zonweringsystemen.

Van harte welkom op de website van Genzo Zonwering.
Al ruim 32 jaar is Genzo Zonwering een begrip in de zonweringsbranche. Genzo Zonwering heeft een grote, uitgebreide showroom van ruim 500 m2 die plaats biedt aan de meest uiteenlopende producten op het gebied van raamdecoratie, zonwering, vloeren, gordijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, buitenleven en horren.
Genzo is al vele jaren Privlege dealer van Verano en daardoor het aanspreekpunt voor alle vragen.

In onze webshop vindt u een overzicht van de verschillende maatwerk producten die Genzo Zonwering te bieden heeft. Het brede assortiment stelt ons in staat een compleet pakket voor zowel binnen als buiten uw woning te bieden.
Graag nodigen wij u dan ook uit in onze showroom om u te adviseren conform uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Sinds 2018 is in onze showroom Wonen en zo gevestigd met een shop in shop in woonaccessoires.

Genzo Zonwering heeft eigen ervaren monteurs in dienst die alle producten voor u inmeten op locatie en desgewenst op een professionele manier te monteren, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij leveren al onze maatwerkproducten in een grote regio waaronder Son en Breugel, Eindhoven, Best, Oirschot, Geldrop, Nuenen, Helmond, Veldhoven, Waalre en Valkenswaard en omstreken.
Daarnaast kunnen wij onderhoud aan uw zonwering plegen, zowel incidenteel als structureel in de vorm van een onderhoudscontract.

Naast particulieren zijn wij al vele jaren een betrouwbare partner op de zakelijke markt. Onze projectafdeling biedt voor alle mogelijke projecten een passende oplossing. Wij adviseren niet alleen maar kunnen u ook begeleiden tijdens de realisatie van het project.

Bent u dus op zoek naar binnen- of buitenzonwering, rolluiken, screens en/of raamdecoratie in de ruime omgeving van Son en Breugel, Eindhoven, Best, Oirschot, Geldrop, Nuenen, Helmond, Veldhoven, Waalre en Valkenswaard neem dan contact met ons op.

WIJ ZIEN U GRAAG IN ONZE SHOWROOM OP EKKERSRIJT 4307 TE SON (de Sonse Poort)
Adres:

Ekkersrijt 4307 (de Sonse Poort)
5692 DJ Son

Telefoonnummer:

0499-460000

Email:

info@genzo.nl

BTW nummer:

NL001343592B01

KvK nummer:

17020179

Maandag:

-

Dinsdag:

08:30 - 17:00

Woensdag:

08:30 - 17:00

Donderdag:

08:30 - 17:00

Vrijdag:

08:30 - 17:00

Zaterdag:

10:00 - 16:00

Extra Openingstijden: