neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

VBW

  • Buitenzijde: vlak houtnerf
  • Binnenzijde: stucco
  • Vingerknelbeveiliging
  • Elektrisch

Bent u op zoek naar een garagedeur van topkwaliteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze garagedeuren zijn robuust, tochtdicht en gemaakt van de allerbeste materialen. Creëer daarnaast een goed geïsoleerde en veilige ruimte, onze garagedeuren zijn namelijk inbraakwerend en hebben een hoge isolatiewaarde.

Dankzij de verschillende mogelijkheden in panelen kunt u uw garagedeur helemaal afstemmen op de uitstraling van uw woning. U heeft de keuze uit een houtnerflook, een stucco dessin (reliëf structuur), een vlakke uitvoering en een microprofiel (reliëf met horizontale lijnen).

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Verano® op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Goed geïsoleerde garagedeuren

Vervang uw oude, instabiele en tochtige garagedeur met een garagedeur van Verano®. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

Veiligheid voor alles

Garagedeuren van Verano® zijn inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de garagedeuren trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Onovertroffen maatwerk

Verano® garagedeuren worden voor u op maat gemaakt. Zo passen garagedeuren altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen naar uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

De kleur van uw garagedeur

Uw huis lijkt groter wanneer de garagedeur dezelfde kleur heeft als de rest van uw gevel. Daarom zijn garagedeuren van Verano® in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeuren qua kleur en structuur afgestemd kunnen worden op de kozijnen van uw huis. De garagedeuren zijn afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is.

Op afstand bedienbaar

De garagedeuren van Verano® zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u de garagedeur, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop automatisch openen. Met de garagedeuropener opent, sluit of stopt u de garagedeur snel en geruisloos. Comfortabeler en gemakkelijker kan niet.