neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® Ritzscreen® V599

  • Afgeschuind model
  • Elektrische bediening
  • Stevig en windvast
  • TÜV-certificaat!

Waar het doek van standaard screens via de onderkant op z’n plek wordt gehouden, zit de Ritzscreen® over de volledige zijkanten vast in de geleiders. Dit zorgt voor een windvast systeem met een strak gespannen doek. Bovendien krijgt het zonlicht geen kans om binnen te dringen, er zijn namelijk geen kieren. Naast windvast en lichtafsluitend is de Ritzscreen® ook insectenwerend.

De Ritzscreen® van Verano® heeft een TÜV-certificaat. Dat houdt in dat het product voldoet aan Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Ritzscreen®: ritsen maar!

De Ritzscreen® van Verano® biedt bescherming tegen wind, insecten en licht. De Ritzscreen® dankt zijn naam aan de ritsbevestiging aan de zijkanten. Het doek van de Ritzscreen® is over de gehele lengte aan de zijkant vastgeritst. Hierdoor wordt extra stevigheid gecreëerd en is het Ritzscreen® extra windvast. Een betrouwbare oplossing van topkwaliteit.

Veelzijdig

Net als alle andere Verano® screens is het Ritzscreen® breed toepasbaar: voor ieder raam bestaat een passende oplossing. Het Ritzscreen® wordt standaard voorzien van elektrische bediening om optimaal comfort te garanderen. Een afstandsbediening en wind- of zonnemeter zijn een extra aanvulling op de hoeveelheid comfort die u wilt ervaren.

Meerdere typen

Er zijn vier typen Ritzscreens® van Verano®: de V540, V599, V599 XL en V599 R. De V540 is een instapmodel en ideaal bij raampartijen van klein of gemiddeld formaat. Bij middelgrote en grote maten raden wij u aan de V599 te gebruiken. Deze heeft een speciale, grotere bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Bovendien heeft de V599 een TÜV-certificering, die aangeeft dat dit product aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. De V599 XL en V599R zijn varianten van de uiterst populaire V599 Ritzscreen®. De XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog. De R-variant heeft een vierkante en rechte bovenbak.

Certificaat voor veiligheid

De Ritzscreen® van Verano® draagt het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfte Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Kiesk(l)eurig

Het uiterlijk van uw Ritzscreen® is evenals de aanvullende opties een persoonlijke keuze. U kunt deze keuze optimaal benutten met de 90 unieke screendoeken in de Verano® collectie: zo is er altijd een kleur die bij uw smaak past. Creëer een unieke uitstraling van uw gevel!