neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® Ritzscreen® XL V599XL

  • Topkwaliteit!
  • Elektrische bediening
  • Stevig en windvast
  • TÜV-keurmerk

De XL-versie van de Ritzscreen® heeft een kap van 155 mm bij 151 mm. Hierdoor kan deze Ritzscreen® worden toegepast bij ramen tot wel 6 meter hoog! Het ingenieuze Ritzsysteem zorgt ervoor dat de screen, ondanks de grote oppervlakte, windvast is en strak gespannen blijft.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Ritzscreen®: ritsen maar!

De Ritzscreen® van Verano® biedt bescherming tegen wind, insecten en licht. De Ritzscreen® dankt zijn naam aan de ritsbevestiging aan de zijkanten. Het doek van de Ritzscreen® is over de gehele lengte aan de zijkant vastgeritst. Hierdoor wordt extra stevigheid gecreëerd en is het Ritzscreen® extra windvast. Een betrouwbare oplossing van topkwaliteit.

Veelzijdig

Net als alle andere Verano® screens is het Ritzscreen® breed toepasbaar: voor ieder raam bestaat een passende oplossing. Het Ritzscreen® wordt standaard voorzien van elektrische bediening om optimaal comfort te garanderen. Een afstandsbediening en wind- of zonnemeter zijn een extra aanvulling op de hoeveelheid comfort die u wilt ervaren.

Meerdere typen

Er zijn vier typen Ritzscreens® van Verano®: de V540, V599, V599 XL en V599 R. De V540 is een instapmodel en ideaal bij raampartijen van klein of gemiddeld formaat. Bij middelgrote en grote maten raden wij u aan de V599 te gebruiken. Deze heeft een speciale, grotere bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Bovendien heeft de V599 een TÜV-certificering, die aangeeft dat dit product aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. De V599 XL en V599R zijn varianten van de uiterst populaire V599 Ritzscreen®. De XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog. De R-variant heeft een vierkante en rechte bovenbak.

Certificaat voor veiligheid

De Ritzscreen® van Verano® draagt het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfte Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Kiesk(l)eurig

Het uiterlijk van uw Ritzscreen® is evenals de aanvullende opties een persoonlijke keuze. U kunt deze keuze optimaal benutten met de 90 unieke screendoeken in de Verano® collectie: zo is er altijd een kleur die bij uw smaak past. Creëer een unieke uitstraling van uw gevel!