neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® rolluik RV41

  • Ideaal voor kleine ramen
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Handbediend of elektrisch
  • Prachtige lamelkleuren

Dit rolluik scoort wat lager in isolatie en stabiliteit ten opzichte van de overige rolluiken van Verano®. Maar het is een betaalbaar en goed alternatief voor de wat kleinere ramen. Uiteraard van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Rolluik RV 41 ecoline

De Verano® RV 41 – ecoline rolluik is een budget model opbouwrolluik. Het rolluik scoort lager op isolatie en stabiliteit dan de overige rolluiken, maar is een betaalbaar alternatief voor kleinere ramen. Het RV 41-ecoline rolluik is het betaalbare kwaliteitsrolluik van Verano®.

Het RV 41 ecoline opbouwrolluik van Verano® is beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zodat ook u daarmee kunt slagen. Standaard handbediend maar optioneel ook leverbaar met elektrische bediening met of zonder afstandsbediening. Budget is prijs maar niet in beschikbare kleuren, of u nu gaat voor elegant wit, modern antraciet, eigentijds groen of robuust blauw, er is altijd een kleur passend bij uw smaak. Ook zoals u van Verano® mag verwachten zijn de lamellen onderling zijn verbonden, ook wel arreteren genoemd, kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Hierdoor is het rolluik ongevoelig voor stof en vocht.

Bent u overtuigd dat de RV 41 het opbouwrolluik is wat het beste bij u budget aansluit dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.