neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® rolluik RV 40

  • Eenvoudig en populair
  • Veilig en isolerend
  • Handbediend of elektrisch
  • Prachtige lamelkleuren

Door de stevige dikke lamel scoort het RV40 rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Daarnaast zijn de lamellen van het RV40 rolluik van Verano® onderling verbonden. Dit gaat verschuivingen of vastlopen tegen. Geniet van extra comfort met elektrische bediening voor uw rolluik.

 

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Rolluik RV 40


De Verano® RV 40 rolluik is een standaard maar zeer populair opbouwrolluik. De RV 40 is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke lamel hoop op veiligheid, isolatie en geluidswering. Zo geniet u altijd van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Het RV 40 opbouwrolluik van Verano® is beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen zodat het de beste oplossing kan bieden voor u eigen situatie. Standaard wordt het rolluik geleverd met handbediening maar u kunt ook kiezen voor elektrische bediening, eventueel voorzien van een afstandsbediening en/of tijdklok. De anti-optilbeveiliging biedt extra veiligheid doordat de lamellen blokkeren. Ook doordat de lamellen onderling zijn verbonden, ook wel arreteren genoemd, kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Hierdoor is het rolluik ongevoelig voor stof en vocht.

Het is belangrijk dat uw rolluik past bij de uitstraling van uw woning, een opbouwrolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de buitenkant van uw woning. Als extra optie kunt u de kleur van de omkasting en de lamellen zelf bepalen maar ook de vorm van de omkasting biedt meerdere mogelijkheden. Mocht u er zeker van willen zijn dat u de juiste kleur uitzoekt kom dan naar onze showroom op Ekkersrijt 4307 in Son om u te overtuigen.

Bent u overtuigd dat de RV 40 het rolluik is wat het beste bij u wensen aansluit dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.