neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® schutting Tarifa

  • Windscherm en schutting
  • Geen doorkijk
  • Stevig aluminium
  • Multifunctioneel

De Tarifa van Verano® is een instapmodel schutting: doeltreffend en eenvoudig. De V720-Tarifa wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium wat zorgt voor extra stevigheid en weinig onderhoud. De Tarifa is multifunctioneel en onder andere te gebruiken als ruimteverdeler, schutting en/of windscherm.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Basic schutting

De Tarifa van Verano® is een instapmodel schutting; doeltreffend en zonder poespas. Doeltreffend, want uitermate goed in het bieden van privacy, het tegenhouden van wind en het dempen van geluid. Zonder poespas, want het uiterlijk is eenvoudig en ongecompliceerd.

Onderhoudsarm aluminium

De V720 Tarifa is opgebouwd uit aluminium staanders en planken. Hierdoor staat de Tarifa garant voor een lange levensduur, extra stevigheid en weinig onderhoud. Bovendien biedt het materiaal privacy en rust omdat doorkijk niet mogelijk is. Kortom: de Tarifa van Verano® is een tuinafscheiding om jarenlang zorgeloos van te genieten.

Maximale afmetingen

De Tarifa van Verano® wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De maximale afmeting is 2 meter breed bij 1,75 meter hoog. U kunt de schuttingen koppelen om de gewenste breedte heel gemakkelijk te realiseren. Daarnaast kan de schutting gekoppeld worden met een Biarritz windscherm van Verano®, zodat u een afwisselende en unieke tuinafscheiding kan creëren van glas en aluminium planken.

Meerdere toepassingen

De Tarifa oogt bescheidener dan haar grote broer, de Martinique. Dat komt voornamelijk doordat dit instapmodel minder hoog en minder robuust is. Hierdoor is de V720 Tarifa van Verano® niet alleen ideaal als erfafscheiding, maar ook in te zetten als ruimteverdeler of windscherm in uw tuin.

Montage

Ook is het mogelijk om de Tarifa te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.