neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® standaard screen recht V585

  • Recht model
  • Handbediend of elektrisch
  • Absoluut maatwerk
  • Prachtige doeken

Deze standaard screen is zeer populair. De kap van 85 mm bij 85 mm is klein ten opzichte van de overige screens, maar zeer bruikbaar bij de meeste standaard raampartijen. Bovendien zorgt de rechte kap voor een strak uiterlijk.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Perfect maatwerk

Een standaard screen van Verano® kunt u helemaal zelf samenstellen. U bepaalt namelijk onder andere de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en de kleur van de screen helemaal zelf. Zo heeft u altijd een product dat naar volle tevredenheid bij u en uw woonsituatie past.

Extra comfort

Een Verano® standaard screen is handbediend. Wilt u extra comfort? Kies dan voor elektrisch met een fluisterstille motor. Nog meer wensen! Kies dan voor een afstandsbediening om uw screen op afstand te openen of te sluiten. U kunt meerdere screens bieden met het elektrische systeem, op deze manier kunt u alles screens aan uw woning tegelijkertijd dan wel individueel bedienen en naar eigen wens instellen. Verano® biedt een uitermate flexibel systeem voor optimaal comfort.

Kleurenscherm

Uw woning ziet er schitterend uit met een Verano® screen! De doekencollectie van Verano® bestaat uit meer dan 90 eigentijdse kleuren en weefels. Heeft u een rustieke woonstijl? Kies dan voor een neutrale kleur uit de collectie. Heeft u een meer uitgesproken woonstijl? Dan heeft u de keuze uit een brede scala aan opvallende kleuren. Er zijn zelfs doeken van meerkleurige weefsel waarmee u uw screen op een subtiele manier een originele en moderne uitstraling geeft.

Montage

Ook is het mogelijk om de standaard screen te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of stuur een mail naar verkoop@genzo.nl.