neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® terrasoverkapping Riva

  • Luxe uitvoering
  • Unieke uitbreidingsopties
  • Glazen dakplaat
  • CE-gemarkeerd!

De V920-Riva is een luxe terrasoverkapping van Verano®. De Riva voldoet aan alle geldende Europese CE-normen, zodat u met een veilig en ontspannen gevoel kunt genieten onder uw terrasoverkapping. De unieke uitbreidingsopties maken uw Riva terrasoverkapping zo comfortabel als u wilt!


 

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Een echte uitblinker

De Verano® Riva is een stijlvolle glazen terrasoverkapping met een luxe uitstraling. Bovendien is deze overkapping ook super stevig! Er zijn slechts twee palen nodig bij een breedte van 6,5 meter. Kortom: de V920 Riva brengt stevigheid en een mooi design samen.

Glashelder

Deze veranda is standaard uitgevoerd met helder gelaagd veiligheidsglas 4.4.2 of 5.5.2. Glas geeft de Riva een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de inval van het daglicht wordt behouden. Maar u kunt ook kiezen voor polycarbonaat, een stevige kunststof die zeer licht is van gewicht.

Unieke uitbreidingsopties

Maak uw Riva terrasoverkapping zo comfortabel als u wilt! Kies voor geïntegreerde verlichting (LED of halogeen), zonwering en/of handige afstandsbedieningen. Of sluit de overkapping af met een Ritz screen, glaswanden of een schuifpui. Zo ontstaat een complete tuinkamer, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Europese veiligheidsvoorschriften

Verano® vindt het van levensbelang dat haar producten veilig en betrouwbaar zijn. Daarom hebben ze het productieproces van de terrasoverkappingen laten controleren door TÜV Nederland. Uit deze controle is gebleken dat het productieproces voldoet aan de voorgeschreven Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarom mogen terrasoverkappingen, waaronder de Riva, de CE-markering dragen. Kortom: als u een V920 Riva veranda aanschaft, weet u zeker dat deze voldoet aan strengen Europese veiligheidsvoorschriften.

Montage

Ook is het mogelijk om de Riva te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.