neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® verandazonwering Malmö

  • Luxe verandazonwering
  • Comfortabel en functioneel
  • Prachtige doekencollectie
  • Elektrische bediening

De Malmö verandazonwering is momenteel dé innovatie op het gebied van buitenleven! Gebruik de Malmö als verandazonwering aan de bovenzijde van uw serre, veranda of terrasoverkapping. Deze zonwering is behoorlijk effectief, doordat de warmte al wordt geweerd vóórdat de zonnestralen uw veranda binnendringen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Verrassende verandazonwering

De Verano® Malmö bovendak verandazonwering is momenteel dé innovatie op het gebied van buitenleven! Naast zonwering boven de veranda, serre of terrasoverkapping, is de V630 Malmö namelijk ook te gebruiken als sfeervolle pergola. En bent u de pergola beu? Dan kunt u deze heel gemakkelijk weer omtoveren tot verandazonwering. Kortom: u investeert in één product, maar u krijgt er eigenlijk twee.

Malmö als pergolazonwering

In feite is deze pergola een kruising tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. De voordelen van beide producten komen daarom ook samen in deze pergolazonwering of terraszonwering zoals dit ook wel genoemd wordt. Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op robuuste palen. Hierdoor is het product zeer stevig en goed bestand tegen harde wind. Profiteer tegelijkertijd van het grote voordeel van een zonnescherm. Wanneer u wilt genieten van de openlucht, rolt u het doek namelijk heel gemakkelijk in.

Malmö als verandazonwering

Gebruik de V630 Malmö als verandazonwering aan de bovenzijde van uw serre, veranda of terrasoverkapping. Deze zonwering is behoorlijk effectief, doordat de warmte al wordt geweerd vóórdat de zonnestralen uw veranda binnendringen. De Malmö heeft verplaatsbare geleiders. Hierdoor kan de zonwering probleemloos op een veranda worden geplaatst met een schuine hoek in het dak.


Prachtige verandazonwering

Bepaal zelf de kleur van het doek en het aluminium frame. Zo kunt u deze verandazonwering helemaal zelf samenstellen. Voor het frame kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren: van RAL 1000 (een geeltint) tot RAL 9023 (een grijstint). Voor het doek kunt u kiezen uit ruim 100 doeken uit de eigen doekcollecties van Verano®. Er is gegarandeerd een combinatie die perfect past bij uw huis en tuin.

Elektrische verandazonwering

Elekrische bediening is gemakkelijk en comfortabel. De Malmö verandazonwering is standaard uitgerust met elektrische aandrijving van topmerk Somfy. Zo opent en sluit uw zonwering met slechts één beweging van de muurschakelaar. Voor meer comfort is het ook mogelijk om het uit te breiden met een draadloze bediening middels een afstandsbediening.

Montage

Ook is het mogelijk om de Malmö te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.