neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® verandazonwering Oslo

  • Populaire verandazonwering
  • Stabiel en stevig
  • Prachtige doekencollectie
  • Elektrische bediening

De Oslo verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde van een terrasoverkapping, serre of veranda. Zo houdt het speciale doek zonnestralen tegen nog voordat ze uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering is bij uitstek geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen, zonder dat u stevigheid en/of stabiliteit verliest.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Optimale verandazonwering

Optimaal genieten van uw veranda doet u met de bovendak verandazonwering van Verano®. De V610-Oslo biedt optimale bescherming tegen de warmte van de zon doordat de zonwering op het ‘dak’ geplaatst wordt. Zo houdt de Oslo de zonnestralen tegen voordat zij uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen.

Brede verandazonwering

De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen. De Oslo kan namelijk een breedte beslaan van maar liefst 9 meter, zonder stabiliteit en stevigheid te verliezen.

Frisse verandazonwering

Kiest u de V610 Oslo als verandazonwering voor uw brede terras? Denk dan goed na over de kleur van het zonwerende doek, want het bepaalt de uitstraling van uw veranda, serre en terrasoverkapping. Verano® heeft een uitgebreide collectie zonwerende doeken voor uw verandazonwering, met veel variatie in kleuren en dessins.


Elektrische verandazonwering

De V610-Oslo wordt standaard geleverd met elektrische bediening van kwaliteitsmerk Somfy. U kunt kiezen uit elektrische bediening middels een schakelaar of tegen meerprijs voor draadloze bediening middels een afstandsbediening. De laatste optie biedt optimaal comfort in het gebruik van uw verandazonwering.

Montage

Ook is het mogelijk om de Oslo te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.