neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® windscherm Biarritz

  • In de zon, uit de wind
  • Koppelbaar
  • Keuze in glastypen
  • Multi-inzetbaar

 

Het Biarritz windscherm van Verano® maakt van elk windrijk terras of balkon een aangename plek om te vertoeven. Handig, want het kan behoorlijk waaien in Nederland. Plaats het glazen windscherm op de gewenste plek en u geniet maximaal van het zonnetje. U kunt het Biarritz windscherm in meerdere vlakken laten verdelen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Windscherm: in de zon, uit de wind

Maak van elk windrijk terras of balkon een aangename plek met het V730 Biarritz windscherm van Verano®. Het windscherm kunt u op iedere gewenste plek plaatsen om optimaal uit de wind te kunnen genieten van het zonnetje. Handig, want het waait regelmatig in Nederland!

Langer buiten

U kunt zelf bepalen hoe groot de windvrije plek wordt, de windschermen zijn namelijk aan elkaar te koppelen. U kunt zelfs uw terrasoverkapping sluiten met het Biarritz windscherm van Verano®. Dat verhoogt de gevoelstemperatuur zodat u meer en langer kunt genieten van uw overkapping.

Voor extra privacy

Het glazen windscherm deels uitvoeren in volkern (Trespa): een van de talloze mogelijkheden van het V730 Biarritz windscherm van Verano®. Hiermee heeft u meer privacy omdat u de inkijk hierdoor beperkt. Het plaatsen van het windscherm kan op meerdere manieren: via een pin in de grond, via een voetplaat, op de grond of op wieltjes (verrijdbaar).

Montage

Ook is het mogelijk om de Biarritz te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.