neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® windscherm Lüderitz

  • Uniek en zeer populair!
  • Elektrisch windscherm
  • Optimaal comfort
  • Multi-inzetbaar

Het Lüderitz windscherm is uniek in Nederland en zeer populair! De kracht van dit glazen windscherm is dat u het in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan schuift u het windscherm in. Wilt u uit de wind zitten? Dan schuift u het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Beweegbaar windscherm

Het Lüderitz windscherm van Verano® is uniek in Nederland en zeer populair! De kracht van dit windscherm is dat u het in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan schuift u het windscherm in. Wilt u uit de wind zitten? Dan schuift u het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

Multi-inzetbaar!

Het V745 Lüderitz windscherm van Verano® is een ideaal product om te plaatsen als terrasafscheiding, balustrade op een balkon, afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Bovendien is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst.

Optimaal comfort

Schuif het windscherm in of uit, naar eigen wens. U bepaalt zelf de stand van het Lüderitz windscherm van Verano®. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de ingebouwde motor, met slechts één druk op de knop bedient u dan uw windscherm.


Unieke Lüderitz

Bepaal zelf hoe uw windscherm eruit komt te zien. Standaard wordt de V745 Lüderitz van Verano® uitgevoerd in helder glas. Wilt u extra veiligheid? Kies dan voor een stevigere variant met dikker glas. Daarnaast kunt u kiezen voor matglas om uw gevoel van privacy te versterken. Geef met deze talloze mogelijkheden een eigen draai aan uw windscherm.

Montage

Ook is het mogelijk om de Lüderitz te laten monteren, nemen voor alle mogelijkheden contact met ons op telefoonnummer 0499-460000 of per mail op verkoop@genzo.nl.