neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® zonnescherm Recife

  • Verano® cassettescherm
  • Elektrische bediening
  • Luxe uitvoering
  • Prachtige doekencollecties

Het Recife zonnescherm van Verano® heeft een verfijnde vormgeving en is van allerlei gemakken voorzien. Het is een cassettescherm: de oprolbuis is in alle gevallen verstopt en dus beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Verano® heeft voor u een selectie gemaakt van 100 zonneschermdoeken van de beste kwaliteit. De kleur van het doek selecteert u uiteraard helemaal zelf. Zo weet u zeker dat u een goed doek in huis haalt dat helemaal voldoet aan uw smaak.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Zonnescherm V285 – Recife


Het Verano® zonnescherm Recife is een luxe cassettescherm dat van alle gemakken voorzien is. Het zonwerende doek is volledig beschermd tegen vuil en weersinvloeden doordat het volledig opgesloten is in de cassette van de zonneluifel. De oprolbuis is ook niet zichtbaar doordat deze geheel verborgen is in de cassette. De Recife is vernoemd naar de Braziliaanse stad die ook vanwege het grote aantal bruggen het Venetië van Brazilië genoemd wordt. De stad wordt beschermd door een langgerekt zwart rif, het Portugese woord voor rif is recife.

Knikarmscherm Recife kan aan de muur of het plafond gemonteerd worden. De hellingshoek bij montage aan de muur is 5 tot 70 graden, bij plafondmontage is dit 17 tot 70 graden. Dit Verano® zonnescherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en kent een maximale uitval van 3 meter. Kortom de V285 Recife is een stevig en solide zonnescherm dankzij het krachtige aluminium. Het scherm beschikt over praktische eigenschappen zoals de bediening, standaard is de zonneluifel voorzien van elektrische bediening.

Bent u overtuigd dat de Recife de zonneluifel is die het beste bij u wensen past dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.