neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Verano® zonnescherm Santos

  • Verano® cassettescherm
  • Elektrische bediening
  • Compact en stevig
  • Verrassend totaalpakket

Dit zonnescherm van Verano® combineert twee belangrijke eigenschappen: compactheid en stevigheid. Het Santos zonnescherm heeft extra stevige knikarmen die zorgen voor een betrouwbaar zonnescherm dat goed bestand is tegen windvlagen. De elektrische bediening zorgt voor ultiem comfort.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Zonnescherm V296 – Santos


Het Verano® zonnescherm Santos is een verrassend compleet cassettescherm dat twee belangrijke eigenschappen combineert: compactheid én stevigheid. De zonneluifel Santos is voorzien van zeer stevige knikarmen en daardoor extreem goed bestand tegen wind, voor het juiste comfort is het knikarmscherm voorzien van een elektrische bediening. Het zonnescherm Santos is vernoemd naar de grootste haven van Brazilië en de grootste havenstad van Zuid-Amerika. Santos zelf betekent heiligen.

De Verano® V296 Santos heeft een instelbare hellingshoek die ligt tussen 5 en 70 graden en is zowel geschikt voor wand- als plafondmontage. De Santos zonneluifel is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en kan een maximale uitval hebben van 3,5 meter. Dit maakt het een buitenzonwering welke uitermate geschikt is voor diepe terrassen.

Net als bij het knikarmscherm Ipanema kan ook de Santos uitgerust worden met exclusieve LED-verlichting in de knikarmen. Indien u hierover uitgebreid geïnformeerd willen worden nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom.

Bent u overtuigd dat de Santos de zonneluifel is die het beste bij u wensen past dan zien wij de bestelling graag tegemoet. Is montage niet u sterkste punt, geen probleem! Genzo zonwering kan de montage voor u verzorgen in de regio Eindhoven. Neem voor alle opties contact met ons op per mail op verkoop@genzo.nl of bel ons op telefoonnummer 0499-460000.