neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

Vrijhangend

  • Vrijhangend
  • Verschillende stofkleuren
  • Handbediend of elektrisch
  • Kindveilig product

Met een plisségordijn kiest u voor gebruikersgemak en optimaal comfort. U kunt een plissé op elke gewenste positie vastzetten en zo de gewenste lichtinval bepalen. Plisségordijnen zijn elegant, sfeervol en immens populair. Een plissé past op ieder raam, geen situatie is te complex.

Een vrijhangend plisségordijn kunt u vanuit het midden bedienen. Zo kunt u zelf de juiste mate van lichtinval en privacy bepalen.

Plisségordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden: handmatig of elektrisch. Dit product voldoet aan de aangescherpte veiligheidsvoorschriften voor kindveilige binnenzonwering. Voor meer informatie over kindveilige binnenzonwering kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

In de plooi

Het daglicht dringt uw kamer binnen in een mooie, sfeervolle gloed. Praktisch en prachtig tegelijk. Dat zijn de plisségordijnen van Verano®.

Subtiele sfeer

Een plissé heeft een frisse, unieke uitstraling en is geschikt voor ieder raamtype. Een zeer populaire vorm van raamdecoratie dankzij de brede toepassing! Een plisségordijn is op iedere positie vast te zetten, zo geniet u van vrijheid wanneer u de hoeveelheid licht in uw kamer wilt bepalen.

Beweeg uw plissé

Het compacte ophangsysteem is geschikt voor ieder type raam, draai-kiepramen en koepels laten zich daarom ook gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Kleurenpracht

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. Zo geniet u altijd van gepersonaliseerde raamdecoratie!

Speciaal op maat

Plissés van Verano® zijn geschikte raamdecoratie voor elk type raam. Een plissé kan mooi weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand. Een plissé is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. U heeft een ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden!

Kindveilige producten

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van de producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al de binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Raamdecoratie of binnenzonwering is sfeervol maar ook praktisch. U regelt de lichtinval in uw huis en geeft uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Genzo zonwering en Verano® hebben alle soorten en maten in huis. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van traditioneel tot modern. Ook aan comfort is gedacht wat naast handbediend zijn er ook meerdere mogelijkheden voor elektrische bediening. Mocht de gevraagde oplossing er niet tussen staan neem dan contact met ons op zodat wij toch een passende oplossing kunnen bieden.