neem contact op
0499-460000
Uw winkelwagen is leeg

zonwering Eindhoven

Voor zonwering in Eindhoven bent u bij Genzo Zonwering, Raamdecoratie en rolluiken aan het juiste adres!

Laat u adviseren en inspireren over alles op het gebied van zonwering bij Genzo. Met een breed assortiment zonweringsproducten en vakkundige adviseurs weten wij voor elke situatie passende zonwering. Genzo Zonwering heeft eigen ervaren monteurs in dienst die alle producten gratis voor u inmeten op locatie en desgewenst op een professionele manier te monteren. Wij leveren al onze maatwerk zonwering in een grote regio waaronder Eindhoven. Daarnaast kunnen wij onderhoud aan uw zonwering plegen, zowel incidenteel als structureel in de vorm van een onderhoudscontract.

 

zonwering EindhovenOfficieel Verano dealer in Eindhoven

Bij Genzo bent u verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit. Als officieel dealer van het Nederlandse A-merk, Verano zonwering, bent u verzekerd van vele voordelen:

✓ Een lange levensduur van de producten;

✓ Standaard een lange garantie (2 - 5 jaar fabrieksgarantie); 

✓ Snelle levering;

✓ Indien gewenst ook montage van zonwering;

✓ CE gemarkeerde producten;

✓ Maatwerk producten, geproduceerd in Nederland.

 

Bestel uw zonwering online of kom langs in onze showroom

Om u als klant optimaal te bedienen kunt u online uw zonwering zelf samenstellen en direct onze prijs inzien. Selecteer de juiste maten, kleuren en opties en wij leveren de zonwering bij u in Eindhoven. Indien gewenst worden deze ook nog voor u vakkundig gemonteerd. Zo profiteert u van het gemak van online bestellen en service door specialisten. Bekijk alle zonneschermen »

Natuurlijk kunt u voor advies of inspiratie ook vrijblijvend langskomen in onze showroom, gevestigd op De Sonse Poort.